dimecres, 8 de maig de 2013

Post d'il·lusions, que espero que vagi creixent. Premis d'amics blocaires.



DIA 09/05/2013:





I ara…nominada!!! Gràcies Núria, de http://cuinemambnuria.blogspot.com, per nominar-me a aquest premi, que no coneixia, que es dóna a blogs per promocionar-los!


Paso a respondre la enquesta que fa, després nominaré a 11 blogs i deixaré una altre enquesta; qui estigui nominat i segueixi aquestes cadenes, haurà de fer el mateix i respondre a la meva enquesta.


1.- Quant de temps fa que teniu el blog? Doncs molt poquet! Una mica més de dos mesos. Insta-cook va néixer el passat 4 de març, és piscis.

2.- Que us va portar a iniciar-vos com a blogaire? Fa temps ja vaig tenir-ne un, però el vaig deixar per motius personals i feia mesos que em rondava pel cap la idea, de reformar-lo o fer-ne un de nou. Sóc addicta als llibres de cuina, als blogs de cuina i a la cuina, i volia compartir amb gent, amb la mateixa addicció que jo, les nostres experiències a la cuina. Penso que m’hagués agradat dedicar-m’hi, i que això calma una mica el cuquet…

3.- Quina és la vostra recepta preferida? No sé si es refereix a la recepta per fer-la o per menjar. Per fer…qualsevol pastís amb moltes fases d’elaboració! Gaudeixo com una nena! O brioxeria! O pa! Mmm…impossible dir cap! M’encanta cuinar en general…

4.- Una “pifia” culinària de fa poc? Sens dubte, la primera vegada que vaig fer Macarons. Va ser un desastre.

5.- El vostre llibre preferit de cuina? Buf! En tinc molts! Per qui me’ls ha regalat i per lo entranyables que són, potser “The mastering art of french cooking” de Julia Child i La Biblia de los Pasteles de Rose Levy.

6.- Un cuiner o pastisser preferit? Jamie Oliver, per la seva frescura i Carme Ruscalleda, pel mateix motiu.

7.- Qui voldrieu que cuinés per vosaltres? Pierre Hermé, vull veure’l en directe fent un pastís.

8.- Ara menjaria…? Un bon Steak Tartar amb torradetes, casolanes (tallades ben fines amb mandolina) i ben untades de mantega.

9.- Que us agrada més, menjar o cuinar? Sens dubte són les meves dues perdicions, però si bé m’encanta menjar, penso que m’agrada més cuinar i veure com la gent somriu i fa mmm quan menja alguna cosa cuinada per mi. Però van lligades, si no m’agradés tant menjar, no estimaria tant la cuina.

10.- El nom d’un restaurant: Garbet, entre Llança i Colera.

  
Les meves nominacions són:


Enhorabona!!

I la meva breu enquesta:

1.- Un ingredient...
2.- Una textura...
3.- Un soroll a la cuina...
4.- Una recepta que se us resisteix...
5.- Un restaurant...
6.- Un cuiner...
7.- Una tècnica culinaria...
8.- Un llibre de cuina...
9.- La olor d'un menjar...
10.- El millor que heu menjat mai...





DIA 06/05/2013:






Avui un missatge de la Sandra (http://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es/), m'ha fet somriure i, per suposat, moltíssima il·lusió. Gràcies Sandra!

Com ella explica al seu blog, aquest és un premi, simbòlic, molt especial, ja que es tracta d'enfortir relacions entre blocaires, per conèixer, una mica més, qui hi ha darrera de tants i tants blogs d'on traiem idees, de qui ens felicita per les receptes que fem, i al final, de companys de cuina, amb qui acabem compartint èxits, fracasos, consells...

Aquest premi requereix tres coses:

1.- Donar les gràcies. Jo ho he fet al seu blog, al títol del post i ho torno a fer!! Mil gràcies bonica!!

2.- Descriure com ets. Això ja és més difícil. Qui em coneix segurament dirà que sóc tossuda, extremadament perfeccionista i que la meva màxima passió és la cuina. No s'equivocaran. A part d'això, no afegiré gaire més, perque no m'agrada ser el centre d'atenció, ni dedicar massa estona a parlar de mi. Si aneu llegint els meus posts, m'anireu coneixent mica en mica. Només afegiré una cosa, estic contenta de la gent que estic coneixent gràcies al blog.

3.- Donar el premi a 15 blogs més. Això ja és més fàcil (encara que m'és impossible donar-los a tots els que voldria). Els meus premiats són:




Un petó fort a tots!!


14 comentaris:

  1. Moltes gràcies!!! Marta! ;)

    ResponElimina
  2. Gracies per pensar en mi, Marta, encara q no segueixo cadenes de premis. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Marta per pensar en mi!! Un petó ben fort!!!
    Gemma

    ResponElimina
  4. Enhorabuena !!... y gracias por acordarte de mi!! Bss!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies guapa, i enhorabona!!

    Ara m'has donat feina, però s'accepta molt de gust!

    Petons!!

    ResponElimina

  6. Hola!

    Muchas felicidades por ese primer premio, y sobre todo muchas gracias por compartirlo conmigo!
    Además con blogs que me encantan, todo un lujazo. Gracias otra vez.

    Un saludo, me lo llevo!
    natalia

    ResponElimina
  7. Muchas gracias guapa por acordarte de mi, mil besazos.

    ResponElimina
  8. Muchas gracias Marta¡¡¡¡ Y yo que no lo encontraba. Y ademñas por partida doble, sweet and sour y por lo que me toca, que ultimamente es todo Bake the world.¡¡Con tu permiso me lo llevo. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  9. Ostres, el liebster no l'havia vist... quin despiste, jajaja!!

    Moltes gràcies, aquests premis sempre fan molta ilu!

    Petonets!

    ResponElimina
  10. Marta, moltíssimes gràcies!Fa il.lusió!! I felicitats per la part que et toca :)
    Una abraçada molt forta!!

    ResponElimina
  11. Felicitats pels premis Marta!!! Segueix aixì que m'encanten les teves receptes. Gràcies per haver pensat en el meu bloc, em fa molta ilusió.
    Un petonàs

    ResponElimina
  12. Gràcies pel premi Marta!!! M'ha fet molta il·lusió!! Una abraçada

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies Marta per pensar en mi! I enhorabona!!
    Una abraçada!

    ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari! Em fa molta il·lusió la teva visita!