"Un solo plato no basta
para dar de comer a dos ladrones."
(Aristófanes)
I a una velocitat vertiginosa, tornem a estar a l'últim diumenge de mes, dia, en el que molts bloggers es lleven d'hora -per a mi un diumenge a les 10h ho és-, per compartir amb els membres del clan dels asaltablogs, la recepta que, sigilosament, s'han endut de les cuines del blog assaltat.
Aquest mes tocava assaltar el blog Rebuscando en la despensa, i la veritat és que ho ha posat difícil, ja que és un blog amb moltes, moltes receptes.
M'ha agradat molt la presentació del blog, on explica que el nom del mateix ve donat per la falta de temps que comporta, moltes vegades, rebuscar per la despensa i improvisar. Suposo que una circumstància que té en comú amb molts de nosaltres, al menys, amb mi.
I anant a la recepta, he de dir que aquesta vegada, i precisament per culpa d'aquesta falta de temps i dels ingredients que tenia per casa, he variat una mica la recepta; he aprofitat unes oblees per crestes que tenia i enlloc de roquefort, he posat gorgonzola i una mica d'emmental.
En fi, que la barreja dels formatges amb el carabassó, és una delícia, i en versió mini, queden ideals.
En un moment, vaig improvisar un pícnic deliciós.
Per fer aquesta recepta es necessiten els següents ingredients:
- 12 oblees per crestes
- 1 carabassó
- 100 gr de gorgonzola
- 200 gr de crema de llet
- 3 ous
- sal i pebre
- emmental ratllat
Com la recepta és ben fàcil i ràpida de preparar, el primer que s'ha de fer és posar a prescalfar el forn a 180ºC.
A part, mentre, s'ha de netejar bé el carabassó -ja que el farem servir amb la pell- i ratllar-lo. Per aconseguir que tregui una mica l'aigua, abans de passar-lo per la paella, ja que volem que es torri una miqueta i no que quedi com bullit, s'ha de tirar una mica de sal pel damunt i deixar que escorri uns minuts al damunt d'un colador.
I mentre el carbassó treu l'aigua, podem preparar la barreja d'ous, crema de llet, sal i pebre, que hem de batre bé. Jo no he fet servir farina.
Una vegada tenim preparada aquesta barreja, ja podem començar a preparar les tartaletes.
Per fer-ho, jo he fet servir una safata de cupcakes. Simplement s'ha d'anar posant, amb molt de compte de que no es trenquin, una oblea a cada forat.
Llavors, s'ha de sofregir a foc ben fort, amb una mica d'oli, el carabassó i quan sigui dauradet, enretirar del foc i repartir-lo dins de cada tartaleta feta d'oblea.
Després, s'ha de fer el mateix amb el gorgonzola i, per últim, repartir la barreja de nata i ous pel damunt.
Finalment, i abans de posar al forn, s'ha de posar una bona quantitat de formatge ratllat emmental, a cada tartaleta.
I per aquest diumenge, Domingo Astromántico de Love of Lesbian, acompanyats per la dolça veu de Zahara.
Domingo astromántico
Y ya lo sé, otra vez ha sucedido,
volaron los manteles y el domingo se hizo especial.
Flotaba en azoteas todo mi deseo,
solecito bueno y tus faldas al viento,
nada más.
Aeroplanos que saludo moviendo un espejo,
la ropa y tu pelo se movían al mismo compás,
nada más.
Te deslizas como si fueras de viento
y al contacto con mis dedos te desvanecieras.
Si tu magia ya no me hace efecto,
¿cómo voy a continuar?
Si me sueltas entre tanto viento,
¿cómo voy a continuar?
¿cómo voy a continuar?
Recuerdo que sopló la luna y era en pleno día
y entre aquellas nubes vislumbraste la estrella polar,
y algo más.
Madelmans haciendo slalom por tu cuello,
aire que se lleva tus misterios, hacia el Sur se van.
Y sé que a veces piensas que estoy algo ido,
pero nunca pierdo una sola oportunidad de admirar cómo...
Te deslizas como si fueras de viento
y al contacto con mis dedos te desvanecieras.
Si tu magia ya no me hace efecto,
¿cómo voy a continuar?
Si me sueltas entre tanto viento,
¿cómo voy a continuar?
¿cómo voy a continuar?
(Love of lesbian, amb Zahara)
T'han quedat súper bonics!!
ResponEliminaM'agraden molt!
A més a més sent tant xicotets són més facils de menjar.
(Perdó si el meu català no és molt correcte)
Petos de Cecilia de Un Postre Para Pantagruel
Estos pastelitos son deliciosos y han quedado muy bonitos!!! Me encantan!!!
ResponEliminaUn besito,
Sandra von Cake
Genial la receta, que acepta cualquier queso que tengamos por casa. Te han quedado la mar de apetecibles. Besos
ResponEliminaTe han quedado preciosos. Yo también pensé hacerlos... uno de estos días caen.
ResponEliminaQue pinta!! Para mi apartado en el blog de Cupcakes salados creo que van a caer! Buen asalto!
ResponEliminaNieves
Emma’s Cupcakes
M'agrada que siguin amb obleas, molt bo resultat. Petons.
ResponEliminaUn aperitivo facil, rápido y con una pinta estupenda!
ResponEliminaMmmm... vaja pinta bona que tenen aquestos pastissets!!!! M'ha encantat aixi que els guarde per a mi... jejejeje!
ResponEliminaBessets companyera assaltant ^_^